Diensten

Onderhoud

Wij van Red Hand Classics voeren graag het onderhoud van uw oldtimer uit. Wij hebben levenslange ervaring in oldtimers. Hiervoor bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op zodat we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bekijken.

Reparatie / revisie

Wij van Red Hand Classics voeren graag reparaties en revisies uit aan uw oldtimer, van een klepgeleider reparatie tot aan een complete blok revisie kunnen wij verzorgen. Neem gerust contact met ons op zodat we geheel vrijblijvend samen de mogelijkheden kunnen bekijken

Volledige restauratie

Wij van Red Hand Classics kunnen ook voor u een complete motorfiets restauratie aanbieden. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op zodat we geheel vrijblijvend samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Speciale onderdelen maken

Heeft u een onderdeel dat u mist of wat versleten is maar niet meer aan te komen is? Wij van Red Hand Classics kunnen u helpen zodat u toch weer kunt rijden met uw oldtimer. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op zodat we geheel vrijblijvend samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Bemiddeling

Heeft u een oldtimer die u graag wilt verkopen maar weet u niet hoe u dit het beste kan aanpakken? Wij van Red Hand Classics willen u hier graag bij helpen. Wij kunnen uw oldtimer bij ons in de showroom zetten en deze via onze kanalen verkopen voor u. Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op zodat we samen geheel vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bekijken.

Winkelwagen
nl_NLNederlands
Scroll naar boven
Chat openen
Hulp nodig?